Hoe wilt u samenredzaamheid en eigen regie faciliteren?

Misschien bent u al wat ouder, woont u zelfstandig en wilt u graag zelfredzaam blijven. En wilt u het liefst zo veilig en comfortabel mogelijk blijven wonen in uw eigen omgeving.
Daarnaast wilt u graag eenvoudig en op een eigentijdse manier in contact blijven met uw (klein) kinderen en andere dierbaren.
En als het nodig is ook met uw mantelzorger, Zorginstelling en andere professionals. Dit alles ligt binnen handbereik. 

Welke oplossingen kent u?

Misschien heef u wel eens gehoord van Persoonsalarmering, Beeldzorg of Slimme electronische (zorg) sloten. Of heeft u gelezen over tablets speciaal voor ouderen en praktische zorgdomotica. Stuk voor stuk handige tools waarmee eenvoudig zelfredzaamheid, welzijn en comfort wordt vergroot. 

Er zijn en er komen steeds meer slimme producten en diensten op de markt die hiervoor ingezet worden als technologische ondersteuning. Dit wordt ook wel zorgtechnologie, eHealth of Domotica genoemd. Er is veel meer mogelijk dan u denkt. Wij bieden u de beste oplossingen!

Door de bomen het bos zien

Veel mensen zijn onbekend met de vele mogelijkheden die er zijn om eigen regie en zelfredzaamheid te faciliteren. Bij het woord 'Persoonsalarmering' wordt vaak direct gedacht aan de hanger om de nek of pols met rode alarmknop. Velen weten niet dat deze alleen binnen werkt. Er zijn betere en betrouwbaarder producten op het gebied van personenalarmering te koop die zowel binnen als buiten werken! 

Weet u dat er veiliger en niet-stigmatiserende oplossingen zijn voor de bekende sleutelkluis aan uw gevel? Gewoon aan de binnenzijde van uw deur en zonder draden of breekwerk waarmee u met zowel een 'gewone' als een digitale sleutel toegang heeft én geeft? Erg praktisch voor alle betrokkenen!

En aangezien u vaak degene die betaalt voor deze producten; dan is het toch logisch dat u keuze heeft uit verschillende producten in plaats van de 'verplichte winkelnering' van uw zorg leverancier? Meer hierover in ons blog 'Wie betaalt, bepaalt?'

Voor uzelf, familie of mantelzorger?

Bij de invulling van langer zelfstandig thuiswonen en meer eigen regie gaan steeds meer mensen zelf op zoek naar praktische tools die dit mogelijk maken. Vaak nemen (klein) kinderen voor vader, moeder of andere dierbare hierin het initiatief en de regierol op zich. Zij willen overzicht, keuzevrijheid en vooral ontzorgd worden als het gaat om 'samenredzaamheid' met familie, mantelzorger & (zorg) professional. Maar vooral het gevoel 'het zit goed' kunnen borgen.

Dus als vader gaat wandelen en hij onverhoopt verdwaalt dat hij met 1 druk op de mobiele persoonsalarmering dankzij GPS vindbaar is. Dat er geen sleutelkluisje aan de gevel komt maar een slim slot aan de binnenzijde van de deur welke zowel geopend kan worden met een gewone sleutel als met een digitale sleutel. 

Specialist, geen generalist

De beste oplossingen (= producten + diensten) waarmee zelfstandig leven en zelfredzaamheid ingevuld kan worden vindt u bij Zoweco. Hierbij focussen wij ons op de beste mobiele persoonsalarmering, slimme electronische sloten, sensoren en community platforms (o.a. beeldbellen). Deze productgroepen maken optimale communicatie en samenwerking tussen u en uw sociale e/o zorgzame netwerk mogelijk. 

Totaaloplossing

Deze oplossingen bieden wij samen met onze partners aan als integrale totaaloplossingen. Dit betekent dat we u kunnen ontzorgen zover u wilt. Wilt u zelf persoonsalarmering inregelen of dit uitbesteden en uw apparaat gebruiksklaar ontvangen? U bepaalt!

De producten die u in onze shops vindt zijn gebruikersvriendelijk en makkelijk in het dagelijks gebruik. Bovendien zijn ze in een handomdraai te installeren (‘plug and play’). En mocht u hierbij hulp nodig hebben dan staan wij u graag met raad en daad bij.

8