Zelf doen of (deels) uitbesteden?

Wat ziet u als uw core business? Hoort zorgtechnologie hier ook (deels) bij?
Het zelf (blijven) aanbieden of (deels) uitbesteden van zorgtechnologie is vaak een strategische, financiële en operationele keuze. Een goed fundament is hierbij een must. Wij maken graag uw opties en een businesscase inzichtelijk.

Weet u bijvoorbeeld wat de integrale kosten van een sleutelkluis vs een elelectronisch slot zijn? Mogelijk doet het antwoord ook bij u de wenkbrauwen fronsen!

Ontzorging à la carte

Samen met (eind) gebruikers, specialisten en ervaringsdeskundigen hebben we al over veel dingen nagedacht. En uitgeregeld!
Hierdoor kunnen we u én uw klanten integraal ontzorgen bij een effectieve inzet van zorgtechnologie. Dan doen we met raad en daad. En dat kan echt van A - Z !
Installed base overnemen? Koop of huur aanbieden? Eindklant factureren? Installatie en (sleutel) beheer? 

Wij hebben diverse leveranciers, financiële partners en een landelijk netwerk van (installatie-) specialisten aan ons verbonden.
Hierdoor kunt u bij Zoweco eenvoudig uw eigen 'ontzorging à la carte' samenstellen. De vraag is: wat wilt u? 

verbonden

Praktische invulling

In co-creatie zorgen we ervoor dat uw klant (de zorgconsument) uit een aantal alternatieven per productgroep kan kiezen en deze online kan bestellen. Dit kan bij Zoweco of 'powered by Zoweco' in uw eigen look en feel.
U bepaalt wat u zelf wilt blijven doen en wat u wilt uitbesteden. Wij zorgen voor aansluiting op uw processen. 

Wij adviseren om de vitaliteitsfase e/o de gewenste functionaliteiten als basis voor uw aanbod te nemen.
Laten we persoonsalarmering als voorbeeld nemen.

  • Voor iemand die puur intramuraal verblijft kan de bekende hanger om de nek (werkt alleen binnen) een prima oplossing zijn. Voor extramurale klanten is dit iets anders.
  • Een vitaal persoon wil graag zekerheid en veiligheid (en de achterban gemoedsrust!) overal waar hij/zij gaat 'met 1 druk op de knop'. Dan is een mobiel persoonsalarm met GPS in de vorm van een horloge voorzien van spreek-luister verbinding een optie. Een ander persoon met soortgelijk profiel geeft de voorkeur aan een drukknop met GPS die deze aan sleutelbos bevestigd. Hier is sprake van keuzevrijheid in plaats van 'alleen hanger om nek' (1 keuze is geen keuze). 
  • Maar iemand die dementie heeft en gaat dwalen wil niets 'vreemds' om de pols of hals. Deze persoon gaat niet zelf op een knop drukken en heeft geen behoefte aan 'spreek-luister'. Sterker nog, persoon in kwestie zou alleen maar schrikken van een plotseling 'hallo?' zodra buiten de gemarkeerde zone. Hiervoor is een kleine GPS tracker die met een sterke magneet aan de kleding of riem bevestigd wordt een praktische keuze. Zodra de drager buiten de zone komt wordt automatisch een 'stil alarm' naar de achterwacht verzonden en is (realtime, ook in App) te zien waar de persoon is en gaat.

Voor de veiligheid van uw personeel zijn weer andere oplossingen beschikbaar. Bijvoorbeeld een stijlvolle en onopvallende alarmknop als sleutelhanger. Deze staat via Bluetooth in verbinding met een App op de smarthphone.
Bij het drukken op de knop wordt razendsnel en automatisch naar meerdere personen alarm geslagen, locatie gedeeld en kunnen geluidsfragmenten doorgestuurd worden.

Bovenstaand principe geldt bijvoorbeeld ook voor 'toegang woning'.
U wilt toch (net als uw verzekeraar) geen onveilige sleutelkluis (laten) aanbieden maar minimaal een oplossing met 2 sterren SKG? En u wilt graag logging, online sleutelbeheer en koppeling centrale deur met de deur van uw cliënt? Graag eenvoudig en beheersbaar? Kan allemaal. En nog veel meer!

Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden. Het begint immers met Awareness; weet wat is en kan!

8